PREMIÄR

Skribent

Thomas Linnaeus

17 juni 2023 | 06:00

Stjärnan lovar en “episk” sista säsong av “Outlander”. Här kan du se premiären!

Sista säsongen av “Outlander” har inte premiär på HBO Max eller Netflix - utan Viaplay.
Äntligen är “Outlander” tillbaka på Viaplay och i den sista säsongen väntar stora “förändringar”, om man ska tro Caitríona Balfe som spelar Claire i serien. Inför sista säsongen, som delas upp i två delar, har stjärnan intervjuats av DigitalSpy. Här lovar hon ett ordentligt avslut för serien, även om hon inte kan avslöja mycket om nya säsongen:
 
- Jag kan inte säga! Men jag kan säga att temat blir episkt. Det blir “förändringar”, förändringar väntar, förändringar är här, förändringarna är överallt! Så kan vi kalla det, säger Balfe.
 
 
I säsong sju av “Outlander” anklagas Claire för att ha mördat Malva Christie. Nu står hon inför rätta och har dessutom kommit ifrån sin partner Jamie Fraser… Hur ska huvudpersonerna lyckas ta sig ur denna soppa?
 
- Jo, i den sjunde säsongen är hon fortfarande i fara. Men jag skulle säga mentalt och känslomässigt, i jämförelse med förra säsongen, så är Claire på en mycket bättre plats. Jag tror att hon var på sin lägsta låga nivå i säsong sex och var tvungen att hitta sig själv igen för att lösa problem framöver, fortsätter Balfe.
 
“Outlander” finns på Netflix, HBO Max och Viaplay, men det är bara den sistnämnda streamingtjänsten som får sända säsong sju just nu.
 
 
Kommer du att sakna “Outlander”?
| 17 juni 2023 06:00 |