Hitachi SimpleNet gör USB till NAS

hitachi_simplenetAtt ha en NAS (Network Access Server) hemma för att spara sina elektroniska filer och nå dom över hela nätverket är det inte alla som har. En stor anledningen är nog svårigheterna och sedan även priset.

Utöver Hitachi SimpleNet släpptes även lite andra enheter. SimpleTough och SimpleDrive. Dessa två kan man alltså koppla till SimpleNet och på så vis skapa sig en NAS.

Must Have lägger ut en lite ”varning” som kan vara bra att ha med i tankarna innan man springer iväg och köper en. Än så länge vet man inte om enheten bara dyker upp i utforskaren eller om man måste installera drivrutiner. Man vet heller inte om den fungerar med andra enheter än Hitachi’s.

SimpleNet kostar $79. Läs mer i pressreleasesen.

[ Via SlashGear och Electronista ]

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.