Test: Panasonics Blu-Ray Home Theater in a box

panasonic_sc-bt200

Har du skaffat en Blu-ray ännu? Blu-ray börjar redan bli en gammal teknik då den debuterade 2006. Dock känner många att den fortfarande är väldigt ny och osäker. Cnet tycker att både SC-BT200 och SC-BT300 är riktigt bra köp. För $450, som SC-BT200 kostar, så får man ett 7.1-högtalarsystem och en liten AV-reciever med integrerad Blu-ray spelare.

Cnet anser nackdelen med systemen är att konkurrerande HTIB-system (home-theater-in-a-box) erbjuder mera tjänster, så som strömmande media. Både Samsung HT-BD1250T och LG LHB953 ,som Cnet testat tidigare. Båda dessa har Netflix och Pandora, medan Panasonic har YouTube och Amazons VOD (Video-On-Demand). Än så länge fungerar bara YouTube i Sverige. Vilket kanske gör Panasonic’s system bättre för oss svenskar.

Båda Panasonic-systemen ger ett riktigt bra ljud för pengarna. Då SC-BT300 har något större högtalare har den övertaget ljudmässigt.

Läs hela testet av Panasonic SC-BT200
Läs hela testet av Panasonic SC-BT300

[ Via Cnet ]

Det här inlägget postades i Hemmabio, Tester och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.