CEDIA09: Haman Kardon AVR 7550HD

hkavr7550f-sb

Har du någonsin stött på att när du sett på film är volymen hög när du byter ingång på förstärkaren  för att se på teve så är volymen väldigt låg, eller kanske dånande hög. Harman Kardon AVR 7550HD har den nya tekniken Dolby Volume. Denna teknik är tänkt att ordna volymen mellan de olika ingångarna så att just din tv-mottagares volym är jättelåg och den från din PS3:a är dubbelt så hög, så man ramlar ur soffan.

Maskinen har även HDMI 1.3a, med support för Deep Color. Den klarar även av att skicka igenom en 1080p-signal. Den är utrustad med Faroudja DCDi Cinema digital videoprocesschip Torino.

Priset är ännu okänt.

[ Via Slash Gear ]

Det här inlägget postades i Receivers och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.