AVR500, "billig" Arcam

<arcam_avr500Arcam AVR600 är känd hos audiofiler för sin imponerade prestanda. Men smakar det, så kostar det. $5,000 ligger AVR600 på. Arcam har nu släppt AVR500, som saknar några funktion från AVR600, men då även ett lägre pris. $1,000 billigare är AVR500.

Arcam försäkrar att den har samma byggkvalitet som den dyrar, men vissa funktioner har tagits bort. Funktioner som internetradio och IP-kontroll har försvunnit då ett nätverkskort inte satts in. Även kompatibilitet med äldre hårdvara saknas.

Saknar du inte någon av de funktionera så anser High Def Digest att AVR500 har ypperlig ljudkvalitet. Den har sju kanaler på 100watt. Klarar alla HD-ljud och även det nya Dolby Volume.

$4,000, men lanceringsdatum är ännu ej satt.

Det här inlägget postades i Receivers och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.