Onkyo TX-SR608, 3D receiver

onkyo-tx-sr608Onkyo har presenterat tre nya receivers, alla med funktionen att skicka vidare en 3D-signal från din 3D-kompatibla blu-ray spelare, detta genom HDMI 1.4. Flaggskeppet i släppet är TX-SR608. Förutom HDMI 1.4 klarar alla tre att koda av de senaste ljuden och inkluderar 24-bit/192kHz Burr-Brown PCM1690 DACs

TX-SR608 är en 7.2-kanals förstärkare med 100 watt per kanal och är även THX-Select2 Plus certifierad. Förutom Dolby ProLogic IIz har den även Audyssey DSX för både höjd- och bred-funktionalitet. All videoprocessning görs av ett Faroudja DCDi Cinema chip. En annan feature är HDMI Thru, som tillåter en HDMI-signal till exempelvis teven att passera genom förstärkaren, utan att den är på.

M3 skriver att priset landar på 599 dollar vilket motsvarar cirka 4 300 kronor och att vi förhoppningsvis får se dem alla i Sverige under våren och då samtidigt få reda på mer om dem.

Med något färre funktioner kommer 7.1-kanals TX-SR508 och 5.1-kanals TX-SR308 som kommer att finnas tillgänglig i april och respektive mars.

[ Via Home Entertainment ]

Det här inlägget postades i Receivers och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.