Spel

Skribent

Viktor Eriksson

8 maj 2024 | 17:00

Netflix bjussar på 4 riktigt bra spel den här månaden

Samt ett helt nytt spel baserat på streamingtjänstens dramaserie “Virgin River”.
Netflix har nu avslöjat vilka spel som streamingtjänsten utökas med i maj. Först ut är 2D-plattformspelet “Sonic Mania” som ursprungligen släpptes 2017 och som hyllats som det bästa “Sonic the Hedgehog”-spelet sedan “Sonic & Knuckles” från 1994. Som om inte det var nog släpps spelet dessutom i “Plus”-versionen som innehåller flera extra karaktärer.
 
 
 
Den 14 maj släpps sedan “Braid, Anniversary Edition” som är den utökade versionen av det smått legendariska indieplattformspusselspelet “Braid” som släpptes 2008 och som tillsammans med titlar som “Super Meat Boy” ledde till en popularitetsboom för indiespel som pågår än idag.
 
 
En vecka efter det, den 21 maj, släpps det helt nya äventyrspusselspelet “Paper Trail” som utsågs till "bästa mobilspel" under senaste Tokyo Game Show. Den 29 maj släpps sedan “Virgin River” som är ett spel baserat på Netflix dramaserie med samma namn. 
 
 
 
 
Sist men inte minst har vi actionspelet “Katana Zero” som i skrivande stund inte har något exakt släppdatum. Allt du behöver veta så länge är att det är ett stiliserad samurajactionspel med tidsmaniuplering som är väldigt bra. 
 
 
 
| 8 maj 2024 17:00 |