Skribent

Paul Dakwar

4 maj 2024 | 20:00

Råkade Donken göra årets tabbe genom att spoila nya "Captain America"-filmen?

McDonald's nya tema för Happy Meal-leksakerna innehåller potentiella spoilers för kommande "Captain America: Brave New World".
Marvel är känt för att hemligstämpla information om vissa karaktärer och deras öde tills filmen har premiär. Talk-show värdar och reportrar brukar ofta försöka lirka fram små hintar från Marvelstjärnorna, men lyckas sällan (ja, såvida inte Tom Holland är utan uppsyn från sina medskådespelare). Men information kan alltid läckas, och ibland kan det göras av misstag via ens samarbetspartner.
 
Den här veckan har McDonalds Marveltema för sina Happy Meal-leksaker. Specifikt handlar det om kommande “Captain America: Brave New World” som inte har premiär förrän nästa år.
 
Ett brasilianskt Instagramkonto dedikerat till leksakskollektioner från snabbmatskedjor gjorde ett inlägg där de presenterade McDonalds nya Marveltema. Det tog inte lång tid innan Marvelfans började göra sitt detektivarbete och upptäckte en karaktär bland leksakerna som de väntat länge på att se: Red Hulk.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Marvelfans världen över har spekulerat över om Red Hulk, alter-egot till Thaddeus Ross (som tidigare spelades av William Hurt men som numera tagits över av Harrison Ford efter Hurts bortgång) kommer att vara med i nya filmen eller inte.
 
Anthony Mackie, som spelar Captain America, och Harrison Ford har undvikit att svara på frågor om Red Hulk. Men efter McDonalds-spoilern verkar det som att spekulationerna fått mer bränsle i elden.
 
Det är inte första gången som en leksak råkat avslöja något om Marvelfilmer som ännu inte blivit allmänkännedom. En leksak avslöjade till exempel att Spider-Man skulle komma tillbaka i “Avengers: Endgame” efter att karaktären dött i tidigare filmen “Avengers: Infinity War”.
 
Iron Mans “gauntlet”, handsken med alla “infinity stones” som superhjältarna använde för att besegra superskurken Thanos, släpptes också som leksak innan filmens premiär, vilket kunde potentiellt ha undanröjt Iron Mans oväntade öde.
| 4 maj 2024 20:00 |