Serie

Skribent

Alexander Svensson

14 maj 2024 | 11:45

Steve Carell har inga planer på att vara med i nya "The Office" - "Det är en helt ny grej"

Men han är ändå väldigt taggad på serien!
Steve Carell och hans karaktär Michael Scott var ansiktet för amerikanska “The Office” under seriens samtliga nio säsonger. Nu vankas det som bekant en ny “The Office”-serie, och Carell är enligt en intervju med The Hollywood Reporter taggad, men också fast besluten att inte vara med själv:
 
- Jag kommer titta, men jag kommer inte dyka upp. Det är en helt ny grej, och det finns inget skäl för min karaktär att vara med i något sådant. Men jag är spänd på att se den, den låter jättebra. Jag älskar idén - jag tror att den utspelar sig på ett misslyckat tidningsföretag. Och jag jobbade med Domhnall Gleeson, som spelar en av huvudrollerna, jag gjorde “The Patient” med honom, och han är en fantastisk skådespelare och en supertrevlig person så jag tror att det blir jättebra.
 
 
Nya “The Office” är skapad av Greg Daniels, som även utvecklade originalserien baserad på den brittiska förlagan. Huvudrollerna kommer göras av ovan nämnde Domhnall Gleeson och “The White Lotus”-skådisen Sabrina Impacciatore.
 
Kommer du, i likhet med Steve Carell, att sitta bänkad framför TVn när nya “The Office” får premiär?
| 14 maj 2024 11:45 |