Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

24 april 2024 | 06:00

Nu på Disney+! Full pott till starka dramat från 2023: "Helt unik och fullständigt magisk"

En av årets starkaste filmupplevelser finns idag att streama på Disney +.
Adam (Andrew Scott) bor själv i ett nytt lägenhetskomplex i London. Hans stilla tillvaro som manusförfattare rubbas av hans försök att skriva något om sina föräldrar som han förlorade som 12-åring. Samtidigt försöker han handskas med traumat kring sina föräldrar dundrar grannen Harry (Paul Mescal) in i Adams liv och det visar sig bli början på en otippad relation. 
 
 
"All of Us Strangers" är en ovanligt rå och äkta film om relationer, föräldrar, trauman och kärlek. Det är ett kärleksbrev till livet, känslor och en påminnelse om hur viktigt det är att bli sedd och förstådd. Dramat sitter på skyhöga 96% på filmkritikersidan Rotten Tomatoes och kammade hem en solklar femma i betyg på MovieZine. 
 
Jonna Vanhatalo överöste dramat med kärlek och skriver att "filmen är verkligen på samma gång allt och inget som du någonsin tidigare har sett. Det här är en helt unik och fullständigt magisk remsa celluloid, för mångbottnad för att kunna sättas i något särskilt fack överhuvudtaget." Håller du med? 
 
Nu finns filmen tillgänglig att streamas på Disney+. Har du inte tjänsten går filmen att hyras/köpas på SF Anytime och liknande. 
 
 
Vad tycker du om "All of Us Strangers"? Kommentera gärna. 
| 24 april 2024 06:00 |