Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 september 2024 | 05:00

Amazon gör film av "The Sims". Kan det bli samma succé som "Barbie"?

Massvis med påskägg utlovas för alla som spelat de populära spelen.
I våras skrev MovieZine att tv-spelsfenomenet "The Sims" ska bli biofilm. "Barbie"-stjärnan Margot Robbie är en av producenterna och för regin svarar Kate Herron ("Loki").
 
Nu släpps en del nya detaljer, som att Amazon MGM Studios bekräftas vara ombord för att ta livs-simulatorn till vita duken. Samtidigt utlovar EA Entertainment en drös med spännande påskägg för spelarna att hålla utkik efter, enligt Variety.
 
- I samarbete med välkända storbolag i Hollywood ska detta nya "The Sims"-kapitel sprida magin till miljontals nya fans. Det är ett bevis på kraften i den älskade spelserien som fångat över 500 miljoner spelade i 25 års tid, kommenterar speljättens VD Laura Miele.
 
Samtidigt tillägger Kate Gorman, vice-VD på EA, att spelet är djupt rotat i det "Sims"-universum vi alla känner till. Det lär säkert finnas en och annan pool utan stege, till exempel, och figurerna Freezer Bunnies är självklara.
 
- Det kommer bli en autentisk "Sims"-upplevelse på bio. Vi gör allt för att få till det rätt. Vi ville ha rätt partners och sätta samma avtryck som exempelvis "Barbie"-filmen. Vi vet att det finns så mycket kärlek och nostalgi här, vi vill skapa en upplevelse som blir en del av popkulturen.
 
Men om karaktärerna ska få prata låtsasspråket Simlish med undertexter är ännu inte bestämt.
| 18 september 2024 05:00 |