Film

Skribent

Andreas Samuelson

9 september 2024 | 20:30

Andlös spänning i skrämmande trailern till nya rysaren ”Hold Your Breath”

En mamma och hennes döttrar hotas av en mystisk figur som framträder i dammiga stormar. Se trailern till ”Hold Your Breath” här.
I 1930-talets Oklahoma måste en ensamstående mamma (Sarah Paulson) ta hand om sina två döttrar när dammiga stormar plågar samhället. Mamman blir snart övertygad om att en mystisk figur är ute efter hennes familj - och den sägs tvinga dig till att begå hemskheter...
 
Paulson är för skräckfansen kanske mest känd från flera säsonger av ”American Horror Story” men gör här sin första huvudroll i en skräckfilm. Hon får sällskap av Amiah Miller (”War for the Planet of the Apes”), Annaleigh Ashford (”American Crime Story”), Ebon Moss-Bachrach (”The Bear”) och Bill Heck (”I Know What You Did Last Summer”).
 
"Hold Your Breath" är regisserad av långfilmsdebuterande Karrie Crouse (även manus) och William Joines. Den hade premiär på Torontos filmfestival i september och släpps på amerikanska streamingtjänsten Hulu den 3 oktober.
 
Trailern ser lovande ut med skrämseleffekter, kalla kårar och en pålitligt stark insats av Paulson vi håller tummarna för att den kommer till svenska marknaden.
 
Se trailern nedan:
 
| 9 september 2024 20:30 |