Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 juni 2024 | 09:15

Armie Hammer öppnar upp om kannibal-ryktet: "Det var bisarrt"

"Call Me By Your Name"-skådisen vill påpeka att han inte äter människor.
Skådespelaren Armie Hammer försvann från radarn fort som attan år 2021, när anklagelser och rykten om hans sexuella vanor blev offentliga. Han anklagades för våldtäkt av en före detta flickvän och hånades för en rad sms om kannibal-fantasier.
 
Hammer dyker upp i podcasten Pinfull Lessons för att delge sin syn på en "hysterisk" situation:
 
- Folk kallade mig för kannibal, och alla trodde dem. "Jepp, han åt folk." Va? Vad snackar ni om? Vet ni vad kannibaler gör? De äter människor! Hur skulle jag vara kannibal?! Det var bisarrt, säger han.
 
På kort tid tog alla avstånd från honom. Armie Hammer förlorade roller i tv-serien "The Offer" och filmen "Shotgun Wedding", och tappade sin agentur.
 
- Mitt ego dog, min karriär dog. Det är som om en bomb detonerade i mitt liv. Alla människor som jag trodde var mina vänner försvann på ett ögonblick.
 
Nu har han gått igenom ett 12-stegsprogram och hittat någon slags tröst i tillvaron, enligt Variety. Även om Hollywood-karriären står still så försöker han "bygga en egen sandlåda" och skriver just nu ett manus ihop med en vän.
 
- Jag känner mig faktiskt tacksam för allt som hänt, på grund av hur jag mådde innan. Jag mådde inte bra. Jag kände mig aldrig tillfredsställd, jag hade aldrig tillräckligt. Jag var inte nöjd med mig själv och hade ingen självkänsla, berättar Hammer.
 
- Nu är jag tacksam för allt i mitt liv.
| 17 juni 2024 09:15 |