Film

Skribent

Alexander Svensson

30 maj 2024 | 23:15

Chris Hemsworth är aktuell för crossovern mellan "Transformers" och "G.I. Joe"

Skådisen från "Thor" och "Furiosa" kan komma att ge sig i kast med Transformers och G.I. Joe.
Chris Hemsworth är redo att lägga till ännu en storfilm till sitt ansenliga CV. Enligt Deadline är Marvelstjärnan i förhandlingar om en roll i den kommande crossover-filmen mellan Transformers och G.I. Joe. Filmen har ännu ingen officiell titel, men väntas ta vid från “Transformers: Rise of the Beasts”, där G.I. Joe teasades i slutet.
 
Vilken roll Hemsworth är aktuell för, och huruvida det är en karaktär från “G.I. Joe” eller “Transformers” han ska spela, är oklart. Men med tanke på att han är det muskeldunder han är och har erfarenhet av att spela tuffa superagenter (se "Extraction"), så är en av G.I. Joe-snubbarna kanske en het gissning.
 
Chris Hemsworth är i skrivande stund aktuell som skurken Dementus i "Furiosa".
 
“Transformers” är en långlivad franschise som följer faktioner av formskiftande intergalaktiska robotar som gör jorden till sitt slagfält. G.I. Joe följer istället superagenter. Bägge är ursprungligen skapta av Hasbro, och har haft en crossover i serietidningsformat på 80-talet.
 
Chris Hemsworth är, kul nog, redan med i en kommande “Transformers”-produktion. Han ska nämligen göra rösten till Optimus Prime i animerade “Transformers: One”. Det är sannolikt inte den rollen han kommer spela i den kommande crossover-filmen.
| 30 maj 2024 23:15 |