Serie

Skribent

Jonathan Enochsson

19 juni 2024 | 18:00

5 galnaste sexscenerna i ”The Boys”

Veckans avsnitt av ”The Boys” bjuder på en riktigt speciell stund mellan The Deep och Sage, och det är inte första gången man levererar en ytterst skruvad sexscen.
Eric Kripkes superhjälteshow har chockerat många under sina tre tidigare säsonger. Man har bjudit på blodiga splatterfester, galna karaktärer och parodier som får ”South Park” att verka rumsrent. Serien drar sig heller inte för att framställa sex i alla möjliga former.
 
(Spoiler alert: Säsong 4, avsnitt 4)
 
I veckans avsnitt får vi se The Deep lobotomera Sage för att hon ska kunna njuta av hans sällskap. I vanliga fall står hennes överlägsna intellekt i vägen för deras romans, men genom att skrapa bort en del av hjärnan kan hon njuta av superhjältens sällskap. Denna superladdade sexvariant är långt ifrån den galnaste vi sett i ”The Boys”.
 
 

5. The Deep verkligen älskar skaldjur

 
Att The Deep umgås med fiskar är inget nytt. Hjältens fiender har länge spritt rykten om att relationerna är djupare än vänskapliga, men fram tills Ambrosius intåg i serien (som spelas av Tilda Swinton) har ingenting avslöjats.
 
Havens konung visar sitt sanna ansikte när han tillslut ber sin fru gå med på en trekant tillsammans med sin åtta-armade vän. Frugan går med på förfrågan, men blir så pass äcklad att hon avbryter akten.
 
 

4. Popclaw är för stark för sitt eget bästa

 
Popclaw är en superhjälte på b-listan, som kämpar för att gå runt genom sitt kändisskap. Hon missbrukar temp-V för att bli superstark och fortsätta vara relevant. I en av sina svagare stunder får hon ihop det med sin hyresvärd. När denne utför oralsex på superhjälten får han Popclaw att reagera lite väl starkt, varpå hyresvärdens skalle blir krossad. Fräscht.
 
 

3. Homelander älskar sig själv

 
Att Homelander är en narcisist är kanske föga förvånande, men att bokstavligen skulle tända på sig själv är kanske att ta i, även för honom. Efter att ha använt sin formskiftande kollega till att fortsätta sin relation med Madeleine, skiftar denne form till Homelander själv, vilket skapar en ytterst speciell sexuell relation.
 
 

2. Superhjälte-orgie

 
Herogasm var en legendarisk sektion i serietidningsupplagan av ”The Boys”. När den väl skildrades på TV var det få som blev besvikna. Herogasm är en massiv orgie där superhjältar av varierande rang möts och använder sina krafter till allt möjligt. 
 
Mother's Milk och Starlight infiltrerar den ökända orgien och möts i dörren av en superhjälte med världens största lem. Efter det mötet blir det bara värre och mer grafiskt än någonsin i serien. 
 
 

1. Storleken spelar roll

 
Den mest brutala sexscenen i seriens historia må vara Termites romans i avsnitt XX. Termite är seriens Ant-man kopia och kan krympa till storleken av en termit (med en människas styrka, ni vet). Till skillnad från Marvels superhjälte, tar Termite ut svängarna lite mer i sitt sexuella liv. För att tillfredsställa sin pojkvän, krymper han ner, kliver in i pojkvännens kön och går loss.
 
Stora problem uppstår när Termite nyser mitt i samlaget och återfår sin rätta storlek. Ni kan säkert föreställa er vilken påverkan detta får på pojkvännen.
 
"The Boys" streamar nu på Prime Video.
| 19 juni 2024 18:00 |