Skribent

Alexander Svensson

15 september 2024 | 20:00

Demi Moore om Bruce Willis hälsa: "Stabilt"

Demi Moore ger en uppdatering kring Bruce Willis hälsoproblem.
Det är nog få som missat att Bruce Willis drabbats av afasi, en sjukdom som påverkar förmågan att tala och förstå språk, och som nu utvecklat sig till demens, och därmed drar sig tillbaka från skådespeleriet. Demi Moore, som var gift med Willis mellan 1987 och 2000 och har tre barn med honom, har nu gett en uppdatering om den gamle actionhjältens hälsa i The drew Barrymore Show. 
 
- Givet förutsättningarna så är det stabilt. Vad jag säger till barnen är att man möter de där de är. Man håller inte fast vid vilka de var eller vad man vill att de ska vara, utan vilka de är i det här ögonblicket. Och i det hittar man sådan skönhet och glädje och godhet. När jag är i Los Angeles så jag besöker jag varje vecka, och jag värderar den tid vi delar väldigt högt. 
 
Willis har stöd från hela sin familj under sjukdomen, och verkar bli väl omhändertagen, vilket givet situationen sannolikt är det bästa som går att hoppas på i nuläget. Förhoppningsvis fortsätter det vara stabilt, så att han kan få mer värdefull tid ihop med sina nära och kära.
| 15 september 2024 20:00 |