Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

7 september 2024 | 10:00

Första bilderna på nya karaktärer i "Dexter: Original Sin" - två kända ansikten dyker upp

Patrick Dempsey och Sarah Michelle Gellar syns i rykande färska bilder.
Inspelningen av prequel-serien "Dexter: Original Sin" går undan. Nu bjuds vi på en första titt på två nya karaktärer som spelas av Patrick Dempsey samt Sarah Michelle Gellar. Dempsey spelar Aaron Spencer, chef på Miami Metros mordavdelning. Gellar dyker upp som Tanya Martin, chef på CSI. 
 
 
Än så länge finns det sparsamt med information, dock vet vi att Spencer dyker upp i diverse flashbacks från 70-talet. Gellars karaktär däremot är den som oavsiktligt lär Dexter mycket av det han behöver kunna för att komma undan med sitt jobb. I en artikel på EW säger Gellar: 
 
- I början av 90-talet var det väldigt ovanligt att ha en kvinnlig chef på en avdelning, ännu ovanligare med en kvinnlig chef på Miami Metro. Så hon måste vara riktigt tuff och lite som grabbarna hon jobbar med för att ha kommit så långt - hon har skinn på näsan. 
 
 
I "Dexter: Original Sin" får vi träffa många av de karaktärer som vi älskar från originalserien men i yngre tappning.
 
Dexters syster Debra Morgan spelas av Molly Brown, Angel Batista gestaltas av James Martinez och inte allra minst, Maria LaGuerta dyker också upp - denna gång i form av Christina Milian (ja, sångerskan). Michael C. Hall som hittills spelat Dexter bjuder på berättarrösten medan Patrick Gibson tar över som den unga seriemördaren. Christian Slater avrundar rollistan som Dexters pappa Harry Morgan. 
 
Är du taggad på mer "Dexter"? Kommentera nedan. 
| 7 september 2024 10:00 |