Sponsrat

Skribent

MovieZine

10 december 2023 | 18:00

Slutbråkat i filmsoffan! Här är räddningen när ni inte vet vad ni ska se

Filmkvällen blir allt annat än chill om ni inte kommer överens om vad ni ska titta på! Lös både fjärrkontrollbråk och beslutsångest med Dice-Flix: två tärningar som hjälper er att navigera bland streamingtjänsternas enorma utbud.
MovieZine tipsar om erbjudanden och produkter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Popcornen är poppade och det återstår bara en sak innan filmkvällen kan börja: vad ska ni titta på?
 
Du bläddrar lite förstrött bland streamingtjänsterna, ser en trailer här, lägger till något på din lista där och upptäcker en ny säsong av den där halvkassa serien ni kollade på för ett år sen. Plötsligt har det gått trekvart, listan på filmer ni vill se "någon gång" är sjumilalång och ditt sällskap börjar prata om att gå och lägga sig istället.
 
Rädda filmkvällen med Dice-Flix och låt tärningarna avgöra vad ni ska titta på!
 
Dice-Flix består helt enkelt av två tärningar, den ena visar åt vilket håll du ska klicka och den andra visar en siffra för hur många steg åt det hållet du ska. Slå tärningarna, följ anvisningarna och klicka dig fram till filmen som valts ut av Dice-Flix.
 
Noll bråk om fjärrkontrollen, noll beslutsångest och noll sura kommentarer om att du bara väljer franska draman från 60-talet - plötsligt blir filmkvällen riktigt chill! Du hittar den på amazon.se!
 
Large d2226349caceed153631ba4ca2c5bcd7 18041 02
 
• Gå inte vilse i streamingtjänsternas gigantiska utbud - låt tärningarna avgöra vad ni ska titta på!
 
• Slå båda tärningarna, den ena visar åt vilket håll du ska klicka och den andra visar en siffra för hur många steg du ska klicka för att nå den utvalda filmen
 
• Förhindrar oändligt scrollande, bråk om fjärrkontrollen och tjafs om vad ni ska se
 
• Funkar med de allra flesta streamingtjänster
 
| 10 december 2023 18:00 |