Film

Skribent

Viktor Eriksson

6 maj 2024 | 19:30

Emily Blunt äcklades av att kyssa sina motspelare

"Jag skulle kunna ha kemi med den här vattenflaskan vid det här laget."
Skådespelerskan Emily Blunt har genom sin filmkarriär fått kyssa många av världens mest eftertraktade munnar, men i en ny intervju med Howard Stern avslöjar hon att det ibland varit allt annat än roligt. The Daily Mail skriver att Howard Stern då frågade henne om hon någonsin velat spy efter att ha kysst en skådespelare, varpå Emily Blunt svarade.
 
– Definitivt, definitivt… jag skulle inte säga att det var totalt äckel, men en del av dem har jag definitivt inte tyckt om.
 
Hon beskriver också strategin hon använder för att hantera dessa scener.
 
–Jag tror min känsla är att jag behöver hitta något som jag kan älska med varje person. Jag måste hitta något – även om det bara är en sak. Det kan vara ett trevligt skratt eller att jag gillar hur de pratar med folk, att de är artiga. Det kan vara något helt slumpmässigt.
 
– Men helt enkelt att hitta något som jag kan älska med den personen eller något du kan älska i deras karaktär och så lutar jag mig in i det.
 
I slutändan känner hon ändå att professionalitet trumfar kemi.
 
– Jag har gjort det här ett tag nu. Jag skulle kunna ha kemi med den här vattenflaskan vid det här laget. Jag vet hur man trollar fram det. Det är bara lättare när du har en naturlig relation med någon.
 
Emily Blunt är just nu aktuell med “The Fall Guy” där hon spelar mot Ryan Gosling. Andra stora skådespelare hon kysst i filmer är Tom Cruise, Matt Damon, Cillian Murphy, Jamie Dorman och Colin Firth.
 
| 6 maj 2024 19:30 |