Skribent

Alexander Svensson

4 juni 2024 | 20:00

Evangeline Lilly lägger skådespeleriet på hyllan

Stjärnan från "Lost" och "Ant-Man" tar ut en tidig pension.
Evangeline Lilly, känd från “Lost”, “The Hobbit” och “Ant-Man” lägger skådespelarkarriären på hyllan. Det meddelar hon själv i ett inlägg på Instagram. I inlägget har hon bifogat en tjugo år gammal intervju med sig själv, där hon berättar om att hon drömmer om att kunna dra sig tillbaka från skådespeleriet och ägna sig åt familj, humanitärt arbete och skrivande. Och det verkar som att det är just det hon nu gör, enligt det hon nu skriver:
 
“Jag är fylld med glädje och belåtenhet idag när jag nu lever min dröm. Ära vare Gud, jag känner mig så tacksam för mina välsignelser. Att kliva bort från vad som verkar vara det uppenbara valet (rikedom och berömmelse) kan kännas läskigt ibland, men att kliva in i ens dharma ersätter rädsla med tillfredsställelse. Jag kanske återvänder till Hollywood en dag, men för tillfället är det här jag hör hemma.”
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial)

 
Evangeline Lilly har haft en lång karriär sedan hon slog igenom som Kate Austen i dramaserien “Lost”. Hon har sedan dess synts som alven Tauriel i Peter Jacksons “The Hobbit”-trilogi och gestaltat Hope van Dyne/The Wasp i diverse MCU-filmer, senast i förra årets “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, vilken (givet att hon inte gör en comeback) nu blivit hennes sista film.
| 4 juni 2024 20:00 |