Serie

Skribent

MovieZine

28 september 2024 | 09:00

Hyllade "Challengers" bland 16 nya filmer och serier på Prime Video - oktober 2024

Zendaya spelar huvudrollen i det laddade tennisdramat. En av årets bästa filmer får streamingpremiär 1 oktober!
I oktober har Prime Video en mängd nya premiärer att mysa till i soffan. Se bland annat den omtalade filmen "Challengers" med Zendaya i huvudrollen; den spännande fortsättningen i "The Legend of Vox Machina" säsong 3 och den psykologiska thrillern "House of Spoils".
 
I det italienska spiondramat "Citadel: Diana" dras tittare djupare in i Citadel-universumet - denna gång i framtidens Milano.
 
Dessutom är tjejerna i "Girls of Oslo" tillbaka för en andra säsong, och i tredje säsongen av "Good Luck Guys" ska elva nya influencers göra upp om vem som är den bästa överlevaren.
 

Challengers - 1 oktober

 
 
Se Zendaya i rollen som Tashi Duncan, en före detta tennistalang som sadlat om till tränare och förvandlat sin man till en tennisstjärna. Men för att rentvå sitt rykte efter en lång rad av förluster, måste han möta sin tidigare bästa vän - som dessutom är Tachis före detta pojkvän.
 

Arthur The King - 1 oktober

 
 
I denna verklighetsbaserade historia, baserat på en svensk idrottares liv, får vi följa Michael Lights (Mark Wahlberg) sista desperata försök att vinna VM i Adventure Racing. Gatuhunden Arthur korsar hans väg och efter att ha fått lite mat av Michael vägrar Arthur lämna Michaels sida. Tävlingen går genom djungeln, floder och över berg. Under tävlingen uppstår ett osannolikt band mellan Michael och Arthur.
 

One Life - 1 oktober

 
 
I "One Life" berättas den sanna historien om Sir Nicholas “Nicky" Winton, en ung börsmäklare i London, som under månaderna som ledde upp till andra världskriget räddade 669 barn från nazisterna. Starkt drama med Anthony Hopkins i rollistan.
 

The Legend of Vox Machina (säsong 3) - 3 oktober

 
 
Allt står på spel i den efterlängtade tredje säsongen av "The Legend of Vox Machina". Chroma Conclaves förstörelse sprider sig som en löpeld medan Cinder King fortsätter sin jakt på Vox Machina. Det älskvärda gänget av “misfits” måste besegra både inre (och yttre) demoner för att försöka rädda sina nära och kära, Tal’Dorei och hela Exandria.
 

House of Spoils - 3 oktober

 
 
Psykologiska thrillern "House of Spoils" följer en ambitiös kock (Ariana DeBose) som öppnar sin första restaurang – en från-jord-till-bord-upplevelse i en avlägsen egendom. Inte nog med att hon får kämpa med kaos i köket, en tvivelaktig investerare och att överkomma självtvivel... den föregående ägarens ande lever dessutom kvar i huset och hotar med att sabotera varje steg hon tar. 
 

Citadel: Diana - 10 oktober

 
 
År 2030, Milano. Åtta år har passerat sedan den oberoende globala spionorganisationen Citadel krossades av den mäktiga fiendeföreningen Manticore. Diana Cavalieri (Matilda De Angelis), en hemlig agent från Citadel, har under dessa år levt ett ensamt liv. Men bakom fiendens linjer har hon agerat som en mullvad inom Manticore. 
 

Like a Dragon: Yakuza - 24 oktober

 
 
Baserad på det populära spelet "Yakuza" skildrar serien "Like a Dragon" livet för de hårda men passionerade brottslingarna och människorna som bor i det enorma nöjesdistriktet, Kamurochō. "Like a Dragon: Yakuza" visar upp det moderna Japan och de dramatiska berättelserna om intensiva karaktärer, som den legendariska Kazuma Kiryu.
 

Fler premiärer på Prime Video i oktober

 
● You Can’t Run Forever - 1 oktober
● No Way Up - 1 oktober
● White Bird - 1 oktober
● Girls of Oslo (säsong 2) - 11 oktober
● Brothers - 17 oktober
● The Devil’s Hour (säsong 2) - 18 oktober
● Jagtsæson 2: I Medgang og Modgang - 21 oktober
● Canary Black - 24 oktober
● Good Luck Guys (säsong 3) - 25 oktober
| 28 september 2024 09:00 |