Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 augusti 2024 | 18:45

Se första bilderna ur "Jurassic World Rebirth" med Scarlett Johansson

Dinosaurierna är tillbaka på bioduken sommaren 2025.
Nu släpps vår första titt på nästa "Jurassic"-film. Samtidigt bekräftas "Jurassic World Rebirth" som den officiella titeln - ett tecken på att man försöker få till en reboot utan för mycket kopplingar till de tidigare filmerna.
 
Exempelvis är rollistan helt ny, utan spår av vare sig någon Pratt eller Goldblum. Istället är det Scarlett Johansson, Jonathan Bailey, Mahershala Ali, Rupert Friend och Manuel Garcia-Rulfo som gör huvudrollerna. För regin svarar Gareth Edwards ("The Creator").
 
Universal Pictures har satt 2 juli 2025 som premiärdatum för filmen, den sjunde i filmserien som går ut på att det är en ytterst dum idé att klona fram dinosaurier. Att de adrig lär sig?
 

Det här ska "Jurassic World Rebirth" handla om

 
Filmen utspelar sig fem år efter händelserna i "Jurassic World Dominion". Vår planets ekologi har visat sig vara ogästvänlig för dinosaurier. De få som finns kvar lever i isolerade miljöer med klimat som liknar de som de en gång trivdes i. Det visar sig att dinosaurierna bär på nyckeln till ett läkemedel som kan ge mirakulösa livräddande fördelar för mänskligheten.
 
Scarlett Johansson spelar Zora Bennett, som leder ett topphemligt uppdrag för att säkra genetiskt material från världens tre mest massiva dinosaurier. Vad skulle kunna gå fel?
 
Spana in de två första bilderna nedan.
 
Scarlett Johansson smyger i buskage.
 
Mahershala Ali är två sekunder ifrån att bli dino-snacks.
| 29 augusti 2024 18:45 |