Film

Skribent

Andreas Samuelson

30 november 2023 | 09:50

Första titten på Anya Taylor-Joys titelkaraktär i ”Max Max”-prequeln ”Furiosa”

Förväntningarna är höga på George Millers ”Mad Max”-prequel ”Furiosa” och nu har fansen fått en förhandstitt på Anya Taylor-Joys titelkaraktär.
Den australienska filmskaparen George Millers ”Mad Max”-franchise är en av de mest kultförklarade filmserierna och senaste uppföljaren, ”Mad Max: Fury Road” (2015) blev en stor favorit och 2016 års stora Oscarsvinnare. I den spelade Charlize Theron den rebelliska Imperator Furiosa och nu får karaktären en egen prequel.
 
I kommande ”Furiosa” är det brittiska, stigande stjärnan Anya Taylor-Joy som tar över rollen. Denna gång får vi följa hur hon som ung kidnappas från Green Place of Many Mothers av ett motorcykelgäng ledda av Warlord Dementus (Chris Hemsworth).
 
Nu har fansen fått en förhandstitt av hur Taylor-Joy ser ut i rollen då man smällt upp en bild av denne vid Warner Bros bås på ett CCXP(Certified Customer Experience Professional)-event i Brasilien.
 
Eventet pågår 30 november-3 december och en trailer förväntas att släppas omgående så håll utkik. Medan kan du få en titt på Taylor-Joy som Furiosa nedan:
 
 
Filmen har biopremiär den 24 maj nästa år.
 
Ser du fram emot ”Furiosa”?
| 30 november 2023 09:50 |