Film

Skribent

Andreas Samuelson

10 augusti 2024 | 10:00

”Freaky Friday 2” har fått en titel - nya skådisar ansluter

Nu kommer ny information om den emotsedda uppföljaren med Jamie Lee Curtis och Lindsay Lohan.
I mars bekräftade Lindsay Lohan att man höll på att planera en uppföljare till ”Freaky Friday” (2003), komedin där hon byter kropp med sin mamma (Jamie Lee Curtis). I juni bekräftades det att inspelningen rullat igång och att huvudrollsinnehavarna återvänder tillsammans i regi av Nisha Ganatra (”Late Night”).
 
Under mässan D23 annonserades det att filmen fått titeln ”Freakier Friday”, skriver Variety.
 
- Det känns som om ingen tid alls har gått sedan dess... Det känns som om vi fortsätter från där vi var sist, sade Curtis till publiken.
 
I den nya filmen, som ska ha en ”multigenerational twist”, ska Anna (Lohan) ha fått en egen dotter och en blivande styvdotter. Tillsammans med mamma Tess hanterar hon utmaningarna med att slå samman två familjer och snart uppstår en situation de varit med om förut...
 
Förutom Curtis och Lohan återvänder även Chad Michael Murray, Mark Harmon, Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephen Tobolowsky och Rosalind Chao från första filmen. Nya skådespelare är Manny Jacinto (”The Good Place”), Maitreyi Ramakrishnan (“Never Have I Ever”), Sophia Hammons (”The Social Dilemma”) och Julia Butters (”The Fabelmans”).
 
Filmen har premiär någon gång under 2025.
| 10 augusti 2024 10:00 |