Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 september 2024 | 22:15

Freddie Prinze Jr återvänder i ny "Jag vet vad du gjorde förra sommaren" - efter 26 år

Han spelade rollen som Ray Bronson i två slashers på 90-talet.
Han är en av de där skådespelarna som syntes lite överallt i slutet av 90-talet, och sedan mer eller mindre försvann.
 
Men Freddie Prinze Jr, som slog igenom med slasher-filmen "Jag vet vad du gjorde förra sommaren", släppt 1997 i kölvattnet av "Scream"-succén, är redo för en comeback vid 48 års ålder. Han ska spela Ray Bronson på nytt i en uppföljare/reboot efter alla dessa år.
 
 
Enligt Deadline kan även Jennifer Love Hewitt återvända i filmen, som får hitta en ny kreativ spinn på titeln "I Know What You Did Last Summer". Eller så gör de bara som "Scream" och "Halloween" och döper den till exakt samma sak. Varför göra det svårt för sig, när man kan göra det lätt för sig?
 
I originalfilmen fick vi följa fyra unga vänner som råkade ut för en bilolycka med dödlig utgång, och svor på att hålla detaljerna hemliga. Men någon såg något, och gav sig på dem med en köttkrok som vapen. Sarah Michelle Gellar och Ryan Phillippe gjorde Freddie och Jennifer sällskap. Uppföljaren "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" kom året därpå, 1998.
 
Den nya filmen regisseras av Jennifer Kaytin Robinson ("Do Revenge") och siktar på biopremiär sommaren 2025.
 
Och om du undrar vad Freddie Prinze Jr har haft för sig genom åren, så har han hållit sig sysselsatt med tv-roller och en del röstjobb i animerade Star Wars-projekt. Han är gift med "Buffy"-stjärnan Sarah Michelle Gellar sedan 2002 och de har två barn ihop. Det här är han i thrillern "The Girl in the Pool" som släpptes 2024:
 
| 23 september 2024 22:15 |