Spel

Skribent

Anders Eklöf

21 augusti 2024 | 17:30

Fruktansvärda djur i svenska skräckspelet "Reanimal"

Otäcka får, läskiga typer och rädda barn väntar i det senaste spelet från "Little Nightmares"-utvecklarna.
Har du spelat svenska Tarsier Studios två tidigare "Little Nightmares"-spel vet du att de är mästare på att leverera en unik kombination av både mys och rys – vilket deras senaste spel "Reanimal" verkar omfamna rejält.
 
I trailern som visades på Gamescom Opening Night Live får vi följa två syskon som återvänder till en ö de en gång kallade sitt hem i hopp om att kunna rädda sina vänner. Allt är dock inte som de minns det, utan fruktansvärda fasor har börjat dyka upp.
 
 
Spelet går att spela tillsammans med en annan spelare, om du skulle bli för rädd av alla ohyggligheter som verkar dyka upp under syskonens helvetiska resa på ön.
 
I trailern ser vi bland annat ett får som har förvridits och blivit något sorts monster, vilket verkligen känns unikt. Har du spelat "Little Nightmares" vet du att Tarsier Studios är riktigt bra på att komma på både udda och skrämmande fiender.
 
När Tarsier Studios köptes upp av Embracer Group 2019 fick Bandai Namco Entertainment Europe behålla licensen till "Little Nightmares". Ett tredje spel i den serien är under utveckling av Supermassive Games, som är kända för sina "The Dark Pictures"-spel.
 
"Reanimal" kommer till Playstation 5, Xbox Series X/S och PC.
| 21 augusti 2024 17:30 |