Spel

Skribent

Anders Eklöf

24 juni 2024 | 15:00

Fynda alla "Dragon Age"-spel för cirka 100 kronor

Köp de tre första hyllade "Dragon Age"-spelen med 90 procent rabatt inför släppet av "Dragon Age: The Veilguard" senare i år.
I höst släpps äntligen det fjärde spelet i rollspelsserien av Bioware, "Dragon Age: The Veilguard". Här får vi spela som en ny karaktär som ger sig iväg i fantasyvärlden Thedas för att stoppa skurken The Dreadwolf från att sammansmälta de levande och dödas världar.
 
Har du inte fattat varför serien är så älskad är det god tid att passa på nu, då Steam rear ut alla tre tidigare spel för cirka 115 kronor. Erbjudandet gäller fram till torsdag den 27 juni.
 
För den summan får du alltså "Dragon Age: Origins", "Dragon Age II" och "Dragon Age: Inquisition" – inklusive allt nedladdningsbart innehåll.
 
 
"Dragon Age" är en rollspelsserie av Bioware, som annars är kända för "Mass Effect" och tidigare "Baldur's Gate"-spel. Här får du skapa en karaktär som kämpar mot olika onda krafter i en unik fantasyvärld med mängder av intressanta ansikten att lära känna och stora beslut att ta, som påverkar berättelsen.
 
Det första spelet, "Dragon Age: Origins", släpptes 2009 och anses vara det bästa bland fansen. Uppföljaren fick kritik för att vara för linjärt och actionbetonat, medan "Dragon Age: Inquisition" från 2014 har en stor mängd fans för sitt fantastiska karaktärsgalleri och stora värld att utforska. "Dragon Age: The Veilguard" släpps någon gång i höst.
 
Rean på alla "Dragon Age"-spel gäller endast på PC, via plattformen Steam.
| 24 juni 2024 15:00 |