Serie

Skribent

Alexander Svensson

23 augusti 2024 | 16:15

Fyra nya skådespelare bordar "One Piece" i säsong 2

En "Bridgerton"-stjärna och en Golden Globe-vinnare är bland de senaste att ansluta till Netflix piratäventyr.
One Piece” är något så ovanligt som en mangaadaption från Netflix som faktiskt blev framgångsrik. Den kommande andra säsongen är under inspelning i skrivande stund, och under de tre senaste dagarna har Netflix offentliggjort fyra nya skådespelare som ansluter till serien.
 
Charitha Chandran, känd för rollen som Edwina Sharma i “Familjen Bridgerton” kommer att spela Miss Wednesday, en prisjägare med en hemlighet som arbetar för organisationen Baroque Works.
 
Charithra Chandran byter debutantbalen mot ett piratskepp när hon nu ansluter till "One Piece".
 
Sendhil Ramamurthy, känd från bland annat “Doom Patrol” och “The Flash” ska spela Nerfertari Cobra, den hedersamme kungen över ökenriket Arabasta.
 
Katey Sagal, Golden Globe-vinnare för sin roll i “Sons of Anarchy” och med roller i “Futurama” och “The Conners” kommer att spela Kureha, en åldrande doktor på Drum Island. Ingen mindre än Jamie Lee Curtis, som är ett stort fan av mangan, har tidigare ryktats för rollen, men det blev alltså inte av.
 
Katey Sagal som Gemma Teller i "Sons of Anarchy".
 
Mark Harelik, känd från “The Big Bang Theory” och “Preacher” kommer spela Hiriluk, även han en doktor på Drum Island.
 
De fyra nya namnen gör andra nykomlingar som David Dastmalchian (“The Suicide Squad”), Callum Kerr (“Hollyoaks”) och Clive Russell (“Game of Thrones”) sällskap i säsong två. Huvudrollerna i serien görs fortfarande av Inaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu, Jacob Romero och Taz Skylar, som alla återvänder från säsong 1.
 
Säsong 2 av “One Piece” har inget bekräftat premiärdatum, men sannolikt blir det någon gång 2025.
| 23 augusti 2024 16:15 |