Film

Skribent

Andreas Samuelson

29 maj 2024 | 22:35

Glenn Close är senaste stjärnan i ”Knives Out 3” - en imponerande rollista tar form

Den Oscarsnominerade veteranen är senaste tillskottet i efterlängtade ”Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”.
Det är en imponerande ensemble som samlas för den tredje filmen i ”Knives Out”-franchisen. Daniel Craig är sedan tidigare klar för att återvända som mordutredande detektiven Benoit Blanc och liksom i föregångarna ”Knives Out” och ”Glass Onion” får han sällskap av en rad sevärda namn.
 
”Challengers”-aktuella Josh O’Connor, Cailee Spaeny (”Priscilla”), Andrew Scott (”All of Us Strangers” och Kerry Washington (”Scandal”) har redan annonserats. Nu är det klart att även åttafaldigt Oscarsnominerade Glenn Close medverkar i filmen som fått titeln ”Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”.
 
Vad hon eller de andra spelar är dock oklart då filmens handling fortfarande är hemlig. Men Rian Johnson regisserar, producerar och skriver manus återigen och inspelningen startar denna månad med planerad premiär 2025.
 
Det blir spännande att se vem som biter i gräset denna gång men vi kan nog lugnt räkna med ett färgrikt persongalleri. Och alla som sett "Farlig förbindelse" blir kanske inte förvånad om det är Close som svingar kniven denna gång...
| 29 maj 2024 22:35 |