Film

Skribent

Andreas Samuelson

6 augusti 2024 | 13:00

Hellre jagad av vargar - svartsjukedrama och hungriga rovdjur i trailern till ny thriller

I ”Out Come the Wolves” blir en mysig jakthelg våldsam när både svartsjuka och blodtörstiga vargar hotar. Se trailern här.
Vargar har antingen skildrats som kloka, modiga djur i filmvärlden eller i mer enstaka fall som blodtörstiga bestar. Det sistnämnda gäller i ”Out Come the Wolves”, en ny thriller där inte bara de farliga rovdjuren hotar.
 
Handlingen utspelas i vildmarken där en kvinna (Missy Peregrym, ”FBI”) bjuder in sin barndomsvän (Joris Jarsky, ”Saw V”) till familjens jaktstuga för att möta hennes fästman (Damon Runyan, ”Star Trek: Discovery”). Men snart utvecklas ett svartsjukedrama - och utanför stugan väntar hungriga vargar.
 
Filmen är regisserad av Adam MacDonald, som tidigare gjort bland annat en annan vildmarksskräckis, "Backcountry" samt rysaren ”Pyewacket” och TV-serien ”Slasher”.
 
Trailern ser lovande ut med en intressant kombination av thriller om svartsjuka och djurskräckis med en del blod och våld.
 
Den kanadensiska filmen har amerikansk premiär 30 augusti och vi hoppas att den dyker upp på svenska marknaden så småningom.
 
Se trailern nedan:
 
| 6 augusti 2024 13:00 |