Film

Skribent

Alexander Kardelo

7 augusti 2024 | 09:10

Henry Cavills hemliga Marvel-roll avslöjad: ”Rökte cigarr 8 timmar i sträck”

Skådespelaren byter DC mot Marvel - blev sjuk efter inspelningen.
När hajpade filmer som ”Deadpool & Wolverine” släpps, omringade av hemlighetsmakeri och rykten, gör vi vårt bästa för att bevara överraskningarna för de som inte vill se spoilers innan de sett själva filmen.
 
Nu har filmen dock varit ute i två hela veckor, och både regissören Shawn Levy och flera av skådespelarna börjar släppa fler bilder och historier från inspelningen i sociala medier. Marvel har beslutat att preskriberingstiden för spoilers är över, och här kommer vår första officiella bild på en av filmens otippade gäststjärnor.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Henry Cavill (@henrycavill)

 
Ingen mindre än Henry Cavill dyker upp i en mycket kort men kul scen som en Wolverine-variant (som Ryan Reynolds har döpt til "Cavillrine"). Cavill var först med att dela bilden på Instagram med orden: ”För säkerhets skull rakade jag av mig mustaschen för den här. Bara mustaschen” skriver han. En liten blinkning till den omtalade CGI-raderade mustaschen i ”Justice League”
 
I en ny intervju med New York Times snackar regissören Shawn Levy om hur scenen gick till:
 
- Inte nog med den pumpade muskulösa kroppen, han behövde också hålla en tänd cigarr i munnen under hela dagen. Jag hörde att han blev sjuk dagen efter att ha andats in cigarrök i åtta timmar i sträck, men han klagade aldrig.
 
 

Henry Cavill tackade ja direkt

 
Cavill är såklart känd som Superman i DC:s universum, men nappade på chansen att hoppa över till Marvel för ett självmedvetet gästspel med glimten i ögat.

- Deadpool kommenterar ständigt på vår kultur, och det kändes som en häftig chans att dels sätta Cavill i en roll där han skulle kicka röv, dels också driva lite med den där andra superhjältestudion, säger regissören.
 
- Han tackade ja direkt, för han visste att det skulle bli överraskande och lekfullt. Det gjordes med kärlek och respekt för honom och hans roller, och han fick leka med sin image som DC-hjälte men nu som en variant på en Marvel-hjälte, tillägger Levy i en intervju med Variety.
| 7 augusti 2024 09:10 |