Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 juni 2024 | 12:55

5 höjdpunkter bland premiärerna på Prime Video i juli 2024

Håll utkik efter nya filmer med Emma Roberts, Dave Bautista och Henry Cavill.
För regniga dagar i juli erbjuder Prime Video en rad nya titlar och premiärer att kika på.
 
Bland annat får tittare följa med när Emma Roberts försöker ta sig till rymden i komedifilmen "Space Cadet", ta del av mörka hemligheter i dramathrillern "Divorce in The Black" och se Dave Bautista återvända i "My Spy" The Eternal City".
 
MovieZine kunde igår berätta att Guy Ritchies nya film med stjärnor som Henry Cavill, Alan Ritchson och Alex Pettyfer i några av rollerna kommer till Prime Video i sommar. Håll utkik efter "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" den 25 juli.

Läs mer om månadens höjdpunkter nedan.
 
 

Space Cadet - 4 juli

 
Tiffany "Rex" Simpson (Emma Roberts) har alltid drömt om att åka till rymden, men livet går inte riktigt som planerat. Fast besluten att vända på saker och ting siktar hon högt, och med hjälp av en ihop-fifflad ansökan lyckas hon få en plats i NASA:s tuffa astronautprogram. Kan flickan från Florida verkligen klara utbildningen och ta sig ut i rymden innan hon blir påkommen?
 
 

Divorce in the Black - 11 juli

 
Den unga banktjänstemannen Ava blir förkrossad när hennes man Dallas plötsligt överger deras äktenskap, som hon är fast besluten att kämpa för. Men ödet ingriper och avslöjar Dallas ondskefulla gärningar som förstört deras äktenskap. Meagan Good gör huvudrollen i en dramathriller av Tyler Perry,
 
 

My Spy: The Eternal City - 18 juli

 
Dynamiska duon från "My Spy" är tillbaka med en ny actionkomedi. Den erfarne CIA-agenten JJ (Dave Bautista) och hans 14-åriga styvdotter och lärjunge Sophie (Chloe Coleman) återförenas för att rädda världen när en skolkörsturné i Italien avbryts av en ondskefull kärnvapenkomplott riktad mot Vatikanen.
 
 

Betty La Fea - The Story Continues (säsong 1) - 19 juli

 
Vad kommer efter “lyckliga i alla sina dagar”? Två år efter att ha lämnat Ecomoda är Betty fortfarande gift med Armando, men de är på gränsen till skilsmässa. Hon kämpar desperat med att återuppbygga relationen med deras tonårsdotter och funderar på om hon är nöjd med vägen hon valt i livet. Serien är en fortsättning på colombianska "Yo soy Betty, la fea" som lade grunden för amerikanska "Ugly Betty".
 
 

The Ministry of Ungentlemanly Warfare - 25 juli

 
Äntligen svensk premiär för Guy Ritchies senaste actionkomedi - om den första specialstyrkan som bildades under andra världskriget av Storbritanniens premiärminister Winston Churchill och en liten grupp militära tjänstemän, inklusive författaren Ian Fleming. Den topphemliga stridsenheten, bestående av en brokig skara upprorsmakare, ger sig ut på ett djärvt uppdrag. Med Henry Cavill och Eiza Gonzales i rollistan.
 

Fler premiärer på Prime Video i juli

 
● Saw X - 1 juli
● Roasted: Verdens Sjoveste Ferie - 5 juli
● Sausage Party: Foodtopia (säsong 1) - 11 juli
● Cirque Du Soleil: Without A Net - 25 juli
| 26 juni 2024 12:55 |