Film

Skribent

MovieZine

28 oktober 2024 | 08:30

"Kung Fu Panda 4" bland 10 premiärer på SkyShowtime i november 2024

Streamingtjänsten SkyShowtime fyller på med nya Taylor Sheridan-serier, plus några av årets stora familjefilmer.
I november ser vi spännande titlar som "The Darkness", Lasse Hallströms seriedebut som följer kriminalinspektör Hulda Hermannsdóttir (Lena Olin) i hennes utredning av ett chockerande mordfall medan hon försöker bearbeta sina egna trauman. Även den efterlängtade återkomsten av nya avsnitt av "Yellowstone" (säsong 5B) kommer äntligen börja sändas på plattformen den 14 november-
 
Vi möter även (äntligen) karaktärerna i Taylor Sheridans nästa storsatsning "Landman" med bland andra Billy Bob Thornton, Demi Moore och John Hamm i rollistan, samt att vi återser såväl Zoe Saldaña, Morgan Freeman och Nicole Kidman i spionserien "Lioness" som också kommer tillbaka för säsong 2 i november.
 
När mörkret faller är det även perfekt timing att samla familjen och njuta av familjefilmer som "IF" eller "Kung Fu Panda 4". Läs mer om höjdpunkterna på Skyshowtime här nedan.
 
 

Lioness (säsong 2) - 1 november

 
Taylor Sheridans spionthriller "Lioness" har inspirerats av ett riktigt amerikanskt militärprogram och följer Joe (Zoe Saldaña) som står i fronten av CIA:s kamp mot terrorism. I den nya säsongen återvänder många stjärnor, som Morgan Freeman och Nicole Kidman.
 
 

The Darkness (säsong 1) - 1 november

 
The Darkness baserar sig på deckaren skriven av Ragnar Jónasson, och följer kriminalinspektör Hulda Hermannsdóttir (Lena Olin) när hon utreder ett chockerande mordfall samtidigt som hon försöker komma över personliga trauman. Serien har filmats i Reykjavík med Lasse Hallström som regissör.
 

What Happens Later - 2 november

 
Ett före detta par, Bill (David Duchovny) och Willa (Meg Ryan) fastnar på en regional
flygplats över natten på grund av en snöstorm. Förseningen blir på obestämd tid och Willa, en magisk tänkare, och Bill, som är besatt av katastrofer, upptäcker att de är lika attraherade av varandra nu som de var för flera årtionden sedan.
 
 

IF: Låtsaskompisar - 6 november

 
"IF" är en hjärtdvärmande berättelse om en flicka som upptäcker att hon kan se alla andras låtsaskompisar, de som kallas IFs. Hon ger sig ut på en magisk resa för att hjälpa bortglömda IFs att träffa sina barn, innan de försvinner. Skriven och regisserad av John Krasinski med Ryan Reynolds i en av huvudrollerna.
 

Night Swim - 8 november

 
Legendariska skräckproducenterna James Wan och Jason Blum samarbetar med
regissören Bryce McGuire i en övernaturlig thriller baserad på en kortfilm med samma namn. Berättelsen skildrar en mörk och skräckinjagande kraft som döljer sig under den till synes lugna poolytan i trädgården. Medverkar gör Wyatt Russell ("The Falcon and the Winter Soldier") och Kerry Condon ("The Banshees of Inisherin").
 
 

Yellowstone (säsong 5B) - 14 november

 
Den globala storserien "Yellowstone" berättar historien om familjen Dutton som kontrollerar den största sammanhängande boskapsranchen i USA. Trots skiftande allianser, olösta mord, öppna sår och hårt tillskansad respekt, är ranchen ständigt utsatt för konflikt vid sina gränser till en alltjämt växande stad, ett indianreservat och Amerikas första nationalpark.
 
 

Landman (premiär) - 20 november

 
"Landman" är ännu en serie skapad av Taylor Sheridan, och stoltserar med Billy Bob Thornton i huvudrollen. Serien utspelar sig i de snabbt expanderande städerna i västra Texas och är en modern saga om jakten på den stora förmögenheten i en värld av oljeriggar. Det är en berättelse om överklass och underklass bland råbarkade män och gränslösa miljardärer som driver en utveckling så stor att den omformar vårt klimat, vår ekonomi och geopolitik. 2 avsnitt släpps på premiärdagen.
 
 

Kung Fu Panda 4 - 22 november

 
För första gången på nästan ett årtionde är Po, världens mest osannolika kung fu-mästare, tillbaka igen. I denna fjärde film och publikfavorit väntar ännu ett skojigt nytt kapitel av galen, tecknad kampsport. Po ansluter sig till en snabbtänkt stäppräv och upptäcker att det finns hjältar på de mest oväntade ställen.
 

Drive-Away Dolls - 23 november

 
Den här komedin är skriven av Ethan Coen och Tricia Cooke och följer Jamie (Margaret Qualley) samt hennes försynta väninna Marian (Geraldine Viswanathan) som hon i sin tur är i desperat behov av att släppa loss. På jakt efter en nystart ger de två sig ut på en bilresa till Tallahassee, men saker och ting går snart fel när de stöter på en grupp odugliga brottslingar på vägen.
 

Action (säsong 1) - 30 november

 
"Action" är en adrenalinfylld dokumentärserie som följer stuntteamet vid 87North, det världskända produktionsbolaget som grundades av David Leitch och Kelly McCormick. Dokumentärserien tar oss till en spännande plats när de avslöjar fängslande berättelser om vanliga människor som har dragits till den kittlande världen av actionsport, kampsport, motocross med mera. Med Keanu Reeves, Ryan Gosling och David Harbour.
| 28 oktober 2024 08:30 |