Film

Skribent

Viktor Eriksson

26 juni 2024 | 21:45

Hugh Jackman räddade “Deadpool & Wolverine”  i sista stund

Ryan Reynolds och regissören Shawn Levy skulle precis säga att de inte hade något för en tredje film.
“Deadpool & Wolverines” regissör Shawn Levy berättar i ny intervju med Vanity Fair, som gjordes tillsammans med Ryan Reynolds och Hugh Jackman, att det var nära att det inte blev någon tredje “Deadpool”-film om det inte vore för Hugh Jackman.
 
– Ryan och jag var precis på väg att säga till Kevin (Marvels filmchef reds. anm) att “Vet du vad? Det här kanske inte är rätt tillfälle för vi kommer inte på en berättelse.” Och det var i den stunden som Ryans telefon ringde, säger Shawn Levy.
 
Hugh Jackman ska vid tillfället varit på semester och suttit på en strand och tänkt på vad han ville göra härnäst när han plötsligt insåg det.
 
– Deadpool-Wolverine. Jag ville göra den filmen, säger Hugh Jackman.
 
Skådespelaren ska varit lite bekymrad över hur det skulle gå ihop med att filmen “Logan” tidigare fungerat som en avslutning för karaktären men ringde oavsett Ryan Reynolds och sa att han ville göra den. Ryan Reynolds själv säger att han inte kunde tro på tajmingen för det hela eftersom de precis skulle säga till Kevin Feige att de inte hade något.
 
– På Zoom-samtalet med Kevin så sa vi direkt som det var. Vi sa “Okej så vi fick precis det här samtalet och jag känner att vi hade varit idioter om vi ifrågasatte den här gåvan. Det här är en chans på miljarden. Jag känner verkligen att det här är vad vi letat efter.”
 
“Deadpool & Wolverine” har premiär på bio den 24 juli.
| 26 juni 2024 21:45 |