Serie

Skribent

Alexander Svensson

16 oktober 2024 | 18:30

Hyllade "Arcane" släpper explosiv ny trailer inför sista säsongen

Dessutom har spelföretaget Riot Games en hel drös av spelinnehåll planerat som ska gå hand i hand med nya säsongen.
Andra (och sista) säsongen av galet hyllade “Arcane” är nu bara ett par veckor bort, efter tre långa års väntan. För att fira har en ny trailer letat sig ut på nätet, och vi får en titt på det krig mellan Piltover och Zaun som säsongen kommer kretsa kring, efter den terrorattack som Jinx (Ella Purnell) avslutade säsong 1 med.
 
Utöver Purnell så kommer bland andra Hailee Steinfeld, Harry Lloyd och Kevin Alejandro reprisera sina roller i den nya säsongen, som ser ut att bli minst lika explosiv och känsloladdad som den första.
 
Riot Games, företaget bakom spelet “League of Legends” som “Arcane” baseras på, har dessutom passat på att gå ut med att man kommer uppmärksamma “Arcane” i alla sina spel under de kommande månaderna, till den nya säsongens ära. Bland annat lägger man till karaktären Ambessa som spelbar champion i “League of Legends”, ihop med en drös nya skins inspirerade av serien och ett nytt utseende för kartan i spelläget ARAM.
 
Ambessa Medarda kommer i, i likhet med Vi, Jinx, Jayce och flera andra karaktärer, snart bli spelbar i "League of Legends".
 
I den nya trailern spelas dessutom låten "Come Play", med Stray Kids, Young Miko och Tom Morello. Låten är en av flera som är originalskrivna för säsongen, som, i likhet med säsong 1, kommer ha ett maxat soundtrack.
 
Säsong 2 av “Arcane” har premiär med tre avsnitt på Netflix den 9 november, och därefter släpps ytterligare tre den 16 respektive 23 november. Se den nya trailern nedan:
 
| 16 oktober 2024 18:30 |