Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

23 januari 2024 | 00:05

Hypad Sundance-thriller köps av Netflix för 17 miljoner dollar

Netflix kan redan ha lagt vantarna på en av årets bästa thrillers.
Sundance Film Festival puttrar på för fullt och diverse bolag är på jakt efter nästa stora hit. "It's What's Inside" hade premiär för tre dagar sedan på festivalens skräckfilmsfokuserade "Midnight Section" och regisseras av Greg Jardin som beskriver filmen som en "sci-fi-thriller med skämt" till The Hollywood Reporter. 
 
Nu har Netflix köpt rättigheterna för $17 miljoner vilket gör filmen till festivalens hittills dyraste köp. Tidigare pungade Searchlight Pictures ut $10 miljoner och köpte Jesse Eisenberg-regisserade "A Real Pain" med Kieran Culkin och själva Eisenberg i rollerna. 
 
"It's What's Inside" sitter i skrivande stund på finfina 100% på Rotten Tomatoes och handlar om förfesten till ett bröllop som förvandlas till en mardröm när en främmande person dyker upp med en mystisk resväska. I rollerna ser vi Alycia Debnam-Carey ("Fear the Walking Dead"), Brittany O’Grady ("The White Lotus"), Madison Davenport ("Black Mirror") och James Morosini ("American Horror Story"). Colman Domningo ("Rustin) är en av producenterna. 
 
Vad tror du om Netflix senaste köp? Kommentera nedan. 
| 23 januari 2024 00:05 |