Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 september 2024 | 06:00

Ikväll på tv: Är actionrullen från 2019 Steven Seagals sämsta film?

Betyg 3.1 på IMDb bådar inte gott...
Aj, vad Steven Seagals karriär och stjärnstatus har fallit hårt. Efter hyfsade actionrullar som "Under belägring" och "Hard to Kill" i början av 90-talet syns han numera mest i b-filmer som går direkt till streaming, sällan med mer än 4/10 i betyg på IMDb.
 
Ikväll kan du se Seagals senaste film "General Commander" som släpptes 2019.
 
Den handlar om Jake Alexander och hans grupp med unga rekryter som jagar de farligaste och mest beryktade brottslingarna med hjälp av en Hong Kong-miljardär.
 
Actionthrillern har blygsamma 3.1 i betyg på IMDb, där flera tittare och fans är minst sagt besvikna.
 
"Det är den sämsta filmen i hela hans karriär... snubben har blivit ett skämt" skriver en användare. "Ännu mer skräp från Steven Seagal" tillägger en annan. Någon kallar den för "den dummaste filmen jag någonsin sett".
 
72-årige Seagal har inte gjort någon ny film på hela fem år, och man kan spekulera i om skådespelarkarriären är över för gott. Han har varit med om sin beskärda del av skandaler, som flera anklagelser om sexövergrepp, och ska visst vara allmänt svår att jobba med... vilket kan vara en anledning till att hans rollerbjudanden sinar.
 
Och med tanke på att filmer som "General Commander" har hållt honom sysselsatt senaste 15-20 åren är det kanske ingen större förlust för filmvärlden?
 
Ikväll visas filmen klockan 22:30 på TV6.
| 1 september 2024 06:00 |