Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

7 juni 2024 | 05:00

Ikväll på tv: Halle Berry spårar kidnappad unge i ruskigt spännande thriller

Halle Berry gör allt i sin makt för att hjälpa en kidnappad tjej.
Vad är det värsta som kan hända en telefonoperatör som tar emot larmsamtal egentligen? Jordan Turner (Halle Berry) får ett samtal från en skräckslagen tjej (Abigail Breslin) som har blivit kidnappad och behöver akut hjälp. Tjejen är panikslagen och Jordan tar till alla knep hon kan för att lugna henne och försöka lokalisera henne... Men kommer hon lyckas? 
 
 
"The Call" fick blandat mottagande och här på MovieZine föll den inte i Andreas Samuelsons smak som delade ut en vek tvåa i betyg. Han skriver att filmen bjuder på "ett spännande och hyfsat originellt upplägg som dessvärre presenterar en parodisk antagonist och misslyckas med att upprätthålla trovärdighet." 
 
Nåväl, för den mindre kräsne typen är detta en ytterst spännande film som under sina 95 minuter levererar spänning, handsvett och oväntade vändningar. Det är effektivt regisserat av Brad Anderson som tidigare också gett oss "The Machinist". Både Berry och Bresling gör trovärdiga insatser och thrillern lyckas med små medel skapa stora känslor. Se filmen på tv ikväll! 
 
Här kan du se "The Call":
 
• Ikväll 21:00 på TV3
• Streama på Viaplay 
 
 
Vad tycker du om "The Call"? Kommentera gärna. 
| 7 juni 2024 05:00 |