Spel

Skribent

Viktor Eriksson

27 juni 2024 | 21:30

Jango Fett återvänder i remaster av klassiska “Star Wars: Bounty Hunter”

Nyversionen låter dig äntligen köra igenom hela spelet som Boba Fett.
Barn av 2000-talet, gläd er. Ty nu släpps “Star Wars: Bounty Hunter” från 2002 till GameCube och Playstation på nytt i en remastrad version till PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo Switch. Spelet fungerar som en prequel till filmen “Star Wars: Episod II – Klonerna anfaller” och i det får du axla rollen som prisjägaren Jango Fett, komplett med dubbla blasters, eldkastare och jetpack.
 
Utvecklingen av remastern hanteras av Aspyr som också rattade “Star Wars: Battlefront Classic Collection”, som tyvärr hade en ganska tekniskt skakig lansering. Remastern av “Star Wars: Bounty Hunter” utlovar i vilket fall bättre grafik med förbättrade miljötexturer, nya dynamiska ljuseffekt samt en ficklampa för att navigera genom spelets mörkare partier.
 
Framförallt lovar Aspyr att det äntligen kommer att bli möjligt att kunna köra hela spelet som Boba Fett. Något som “Bounty Hunter”-spelare var övertygade om gick i originalspelet tack vare ett förvirrande meddelande som visade sig inte stämma.
 
“Star Wars: Bounty Hunter” kommer att släppas den 1 augusti. Pris ser ut att landa på cirka 200 kronor.
 
| 27 juni 2024 21:30 |