Serie

Skribent

Alexander Svensson

2 juli 2024 | 19:30

Jeremy Irons ansluter till säsong 4 av "The Morning Show"

Marion Cotillard är sedan tidigare klar för den nya säsongen av Apple-dramat med Jennifer Aniston i huvudrollen.
Dramaserien “The Morning Show” är en av Apple TV+ flaggskeppsserier, och brukar vara med i racet när det vankas Emmys och Golden Globes. Med en namnkunnig rollista som inkluderar talanger som Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Billy Crudup och Jon Hamm är det kanske inte så konstigt, och nu får serien inför sin fjärde säsong förstärkning från ännu en förstklassig skådespelare.
 
Jeremy Irons ansluter nämligen till “The Morning Show”, och ska spela Martin Levy, far till Jennifer Anistons karaktär Alex. Irons är såklart känd från massor och åter massor av filmer och tv-serier. Under sin långa karriär har han bland annat vunnit en Oscar för “Mysteriet von Bülow”, en Emmy för “Elizabeth I” och en Tony för “The Real Thing”. Ett löst urval av andra titlar på CVt inkluderar “Watchmen”, “En förlorad värld”, “Batman v Superman: Dawn of Justice” och “Kingdom of Heaven”.
 
Marion Cotillard, här i "Macbeth" kommer också att synas i nya säsongen av "The Morning Show".
 
Irons är inte ensam om att hoppa på säsong 4 av “The Morning Show”. Marion Cotillard (“The English Patitent”) är sedan tidigare bekräftad för en roll i nya säsongen.
 
Säsong 4 av “The Morning Show” saknar för tillfället ett premiärdatum.
| 2 juli 2024 19:30 |