Serie

Skribent

Alexander Kardelo

26 juni 2024 | 07:15

Jeremy Renner efter svåra olyckan: "Har ingen ork kvar för krävande roller"

Det var skrämmande att återvända till skådespeleriet, berättar Renner.
Det har snart gått 1,5 år sedan Jeremy Renners svåra olycka då han fick en pistmaskin över sig. Skådespelaren bröt över 30 ben i kroppen och förlorade stora mängder blod. Den senaste tiden har han satsat allt för att återhämta sig och läka.
 
Men vi ska inte räkna med att Jeremy Renner tar alltför krävande roller framöver, enligt en ny intervju i podden Smartless:
 
- Jag har helt enkelt inte energin. Jag har inte orken. Det tar så mycket energi att hantera verkligheten och den här kroppen. Jag kan inte leka i en låtsasvärld just nu. För att det tar så mycket tid av mig bara för att komma hit varje dag och kunna ha en positiv tanke, kunna gå framåt och alltid fortsätta växa.
 
I början av året återvände Renner till inspelningen av tv-serien "Mayor of Kingstown", skriver Variety. Han säger att det var "väldigt skrämmande" att återvända till skådespeleriet:
 
- Ska jag hålla på med jävla fiktion? Jag försöker fortfarande leva i verkligheten, jag försöker att överleva. Det var svårt för mig att korsa den linjen. Mycket ansträngande rent mentalt.
 
- Det här var en karaktär och en serie jag kände till väl, så det var lätt att liksom glida in i den rollen igen. Men hade det varit en utmanande roll hade jag inte kunnat ta den. Om det vade varit Jeffrey Dahmer eller något som ligger väldigt långt från mig, säger Renner.

ANNONS: Streama "Mayor of Kingstown" med Jeremy Renner på Skyshowtime
| 26 juni 2024 07:15 |