Serie

Skribent

Alexander Kardelo

15 september 2023 | 18:45

Kevin Costner bad om att få komma tillbaka till "Yellowstone", enligt rapporter

Men han kom också med en lång lista på krav...
Dramat kring "Yellowstone" och Kevin Costners avhopp (eller fick han sparken?) har det skrivits mycket om i år. Den ytterst populära cowboyserien kommer sannolikt få avsluta sin femte säsong utan stjärnan - för att därefter läggas ned helt.
 
Enligt en ny rapport ville dock skådespelaren återvända. Iallafall när han hörde att seriens skapare Taylor Sheridan skrev om alla manus för resten av säsong 5 och utelämnade karaktären.
 
Hans representanter ska ha "bönat och bett Sheridan och Paramount att ta tillbaka honom för resten av säsongen, och möjligen också säsong 6 och 7", enligt Hollywood-insidern Matthew Belloni från Puck.
 
Costner kom dock med en lista på krav. Han ville ha högre lön, ett kortare inspelningsschema och rätten att påverka Sheridans manus. Den gubben gick inte. Och nu är det "mer sannolikt än nånsin att Costner inte kommer tillbaka" till succéserien, skriver Comingsoon.
 
Vad ska då hända med ranchägaren John Dutton? Tja, vill Sheridan döda seriens huvudperson så måste han ändå ha Costners tillåtelse att göra det på rätt sätt - det står i hans kontrakt.
 
I början av september hotade Kevin Costner med att stämma "Yellowstone"-producenterna. Då framkom det att han ville ha 24 miljoner dollar för att komma tillbaka för två nya säsonger, vilket de vägrade att höra på.
| 15 september 2023 18:45 |