Film

Skribent

Viktor Eriksson

29 maj 2024 | 21:00

Kevin Costner säger att alla fyra “Horizon”-filmerna kommer vara runt 12 timmar

Den första filmen hade nyligen premiär på filmfestivalen i Cannes där den fick både stående ovationer och blandade recensioner.
Kevin Costner är just nu aktuell med sitt passionsprojekt “Horizon: An American Saga” som är tänkt att bestå av hela fyra westernfilmer som kommer att skildra 15 år i den amerikanska historien då nybyggarna i Nordamerika expanderade västerut.
 
De första två av dessa filmer har premiär i sommar och nu berättaren skådespelaren, regissören och manusförfattaren för Collider att han räknar med att samtliga fyra filmer kommer att bli runt tre timmar vardera, vilket bäddar för 12 timmar i biostolen för den som känner sig manad. 
 
Den första filmen i "Horizon: An American Saga" hade nyligen premiär på filmfestivalen i Cannes där den fick en elva minuter lång stående ovation. Filmen fick däremot också ett blandat mottagande bland festivalens kritiker. Den breda premiären sker först den 28 juni och då får vi höra vad folket tycker. Sen får vi höra det igen den 16 augusti när kapitel 2 har premiär.
 
| 29 maj 2024 21:00 |