Film

Skribent

Niclas Ohlsson

13 oktober 2024 | 09:40

Klart: Jason Bourne återvänder i "The Bourne Dilemma" - hyllar nye regissören

En ny Bourne-film är i rullning och vi kan se regissören Edward Berger ta över tyglarna av franchisen.
Efter hela fem filmer i serien fortsätter nu Jason Bourne sin jakt på sanningen.
 
Det har nu blivit bekräftat att en ny film är i görningen där Edward Berger är skriven som regissör för “The Bourne Dilemma”, det skriver World of Reel. Berger är snart aktuell med dramat “Konklaven”.
 
Tidigt i år kunde vi höra Matt Damon i en intervju med Stephen Colbert berätta om hur han gärna velat delta i en ny Bourne-film. Han lovordade Edward Bergers arbete med den Oscarsvinnande filmen “På västfronten intet nytt”, som blev överöst med utmärkelser och nomineringar.
 
- Det finns en fantastisk regissör som heter Edward Berger. “På västfronten intet nytt” är en fantastisk film, och han är underbar och han sa att han hade en idé för Bourne. Jag skulle älska att jobba med honom, så han jobbar på det.
 
Senast vi såg Matt Damon i rollen var i filmen “Jason Bourne” (2016), där CIA:s farligaste före detta agent dras ut ur sitt gömställe för att avslöja mer explosiva sanningar om sitt förflutna.
 
De två senaste filmerna fick ett svalt mottagande. Kan ett uppehåll på nio år vara en tillräcklig paus för att fansen ska få upp intresset igen? Det återstår att se.
| 13 oktober 2024 09:40 |