Serie

Skribent

Anders Eklöf

20 september 2024 | 16:00

Lara Croft plundrar övernaturliga tempel i ny trailer för "Tomb Raider"-serien

"Tomb Raider: The Legend of Lara Croft" har premiär på Netflix den 10 oktober.
Dagen då gravplundraren Lara Croft får ge sig ut på ett nytt spännande uppdrag i Netflix-serien "Tomb Raider: The Legend of Lara Croft" närmar sig sakta men säkert.
 
Under sin Geeked Week-prestentation har streamingtjänsten visat upp en ny trailer, där vi får se henne kämpa både mot sitt förflutna och ett och annat övernaturligt väsen.
 
Serien utspelar sig efter händelserna i Survivor-trilogin, som består av spelen "Tomb Raider", "Rise of the Tomb Raider och "Shadow of the Tomb Raider". Här får hon "utforska urgamla mysterier och avslöja dolda hemligheter på häpnadsväckande och farliga destinationer", som Netflix skriver.
 
Den här gången är det Hayley Atwell som lånar ut sin röst, som vi mest känner som Peggy Carter i Marvel-serien "Agent Carter".
 
"Tomb Raider: The Legend of Lara Croft" har premiär på Netflix den 10 oktober och består av åtta avsnitt.
 
 
Det är inte bara Netflix som ger sig ut på gravplundring, då även Amazon gör en live action-serie baserad på spelserien tillsammans med Phoebe Waller-Bridge, som är känd för "Fleabag" och "Indiana Jones and the Dial of Destiny".
 
Vem som ska få spela huvudrollen är ännu inte klart, men Amazon har börjat leta över hela världen efter den rätta personen.
| 20 september 2024 16:00 |