Serie

Skribent

Alexander Svensson

3 juli 2024 | 20:30

Marvels "What If...?" går i graven efter säsong 3

Men slutet ska enligt ansvarig producent vara "extremt rörande och väldigt tillfredsställande".
Tänk om… Marvel lade ner “What If…?” Det är inte bara ett tankeexperiment, utan nu faktisk verklighet. Entertainment Weekly rapporterar att den animerade serien tar slut iochmed den kommande tredje säsongen.
 
“What If…?” har kretsat kring att visa alternativa versioner av händelser i Marvels filmer och serier, med premisser som “tänk om Peggy Carter blivit Captain America” eller “tänk om det kom zombies till Marvels universum”. Som berättare och huvudperson har vi fått se Utau the Watcher, en närmast allvetande och (i teorin) opartisk figur spelad av Jeffrey Wright.
 
 
Brad Winderbaum, Marvels tv-chef, har pratat om seriens slut i Marvels officiella podcast, och lovat att det kommer att bli tillfredsställande för alla fans:
 
- Det känns som avslutningen på en trilogi. Vi besöker platser som ingen väntat sig. Vi går bortom de två första säsongerna i vårt utforskande av multiversumet. Vi får se karaktärer som är väldigt oväntade, och det blir i mitt tycke en extremt rörande och väldigt tillfredsställande kulmen för Utau the Watcher.
 
Säsong 3 av “What If…?” saknar än så länge premiärdatum, men de två första säsongerna finns att streama på Disney+. Du kan lyssna på Brad Winderbaum i The Official Marvel Podcast nedan:
 
| 3 juli 2024 20:30 |