Film

Skribent

Viktor Eriksson

17 juli 2024 | 13:00

Michael Mann ger ny uppdatering om efterlängtade “Heat 2”

Blir uppföljaren en återförening med Adam Driver?
Michael Mann är just nu i färd med att göra en uppföljare till sin klassiska kuppfilm “Heat” från 1995 som ska baseras på hans bok “Heat 2” som publicerades under 2022. Boken fungerar både som en prequel och en uppföljare till “Heat” och växlar mellan två olika tidsperioder.
 
I en ny intervju med Los Angeles Times säger filmregissören att han just nu håller på att arbeta på manuset till filmen och att målet är att börja spela in den vid slutet av 2024 eller början av 2025.
 
På frågan om vilka skådespelare som kan dyka upp lät Michael Mann dock locket ligga på. Det har tidigare ryktats att Adam Driver och Austin Butler kommer att ta över Robert De Niros och Val Kilmers roller från originalet. Michael Mann och Adam Driver gjorde nyligen filmen “Ferrari” tillsammans.
 
– Vi kan inte prata om det ännu. Om jag säger så här. Adam och jag kom väldigt bra överens, säger Michael Mann och fortsätter.
 
– Vi har samma arbetsmoral – som är ganska intensiv. Vi gillar varandra och det var fantastiskt att jobba konstnärligt tillsammans.
| 17 juli 2024 13:00 |