Serie

Skribent

Andreas Samuelson

6 januari 2024 | 16:00

Möt nya ”Mr. & Mrs. Smith” - TV-paret berättar om skillnaderna från filmen

Donald Glover och Maya Erskine spelar huvudrollerna när ”Mr. & Mrs. Smith” blir TV-serie. Nu berättar de om skillnaderna från filmen i en ny video.
I filmen från 2005 var det Angelina Jolie och Brad Pitt som var gifta spioner vars äktenskap får sig en törn när de får i uppdrag att döda varandra. I TV-rebooten av "Mr. & Mrs. Smith" spelar Donald Glover och Maya Erskine, denna gång som två främlingar vars äktenskap arrangeras av spionbyrån de rekryteras till.
 
I en ny video berättar de om de största skillnaderna från filmen och vad folk kan förvänta sig.
 
- Folk har ingen aning om vad denna serie kommer att bli. De tänker troligen på filmen men tonen här är annorlunda, säger Glover.
 
- Om vi ska prata skillnader, i den här så är vi utför vi uppdrag tillsammans men måste posera som ett gift par så det utvecklas till ett riktigt förhållande mot bakgrunden av spiongenren, fortsätter Erskine.
 
De som väntar sig action kan lugnt andas ut.
 
- Vi kommer ha skjutscener, eldstrider och explosioner. Självklart kommer allt det att hända. Men vi ville verkligen tona ned det till en tvåa så att när man gör någonting som är en tia så känns det som 100, säger Glover.
 
Det är också gott om bekanta gästskådespelare, inklusive Parker Posey, John Turturro, Paul Dano, Sarah Paulson, Ron Perlman och vår egen Alexander Skarsgård.
 
- En av våra regissörer skämtade om att vi samlat karaktärskådespelar-versionen av ”The Avengers”, berättar exekutiva producenten Francesca Sloane.
 
Se videon här:
 
 
”Mr. & Mrs. Smith” har premiär på Prime Video den 2 februari.
 
Ser du fram emot serien?
| 6 januari 2024 16:00 |