Skribent

Fredrik Adolvsson

2 januari 2024 | 21:30

Nya läsarrekord på MovieZine! Sveriges största filmsajt ökar med 56 procent

Tufft jobb man har. Det är knappt en vecka sedan jag senast skrev ett inlägg som detta, men nu står vi här igen. MovieZine slår nya rekord, igen. Och igen!
Okej, jag erkänner, det är inte jättejobbigt. Efter att vi haft vår bästa dag någonsin på juldagen 2023, dröjde det inte länge innan vi slog det med över 30 000 nya sidvisningar - mer än 300 000 sidor besöktes på nyårsdagen.
 
Som om inte det vore nog kunde vi dessutom se att december återigen blev en rekordmånad, vår bästa någonsin, med 1 500 000 unika besökare (en ökning med 56 % mot året innan) och 2023 blev vårt bästa år någonsin.
 
- MovieZine ökar lavinartat och rusar ifrån konkurrenterna. Med förstärkt nyhetsbevakning och dagliga inspirerande film- och serietips har vi lyckats med något som även de största mediehusen kämpar med: att skapa en nöjes- och kulturbevakning som både är läsvärd, lustfylld och lönsam, säger chefredaktör Alexander Kardelo.
 
Och vad är planen för Sveriges största filmsajt under 2024?
 
- Vi har en ny delägare i finska koncernen Popmedia och vi har ingått samarbete med Episodi.fi som är Finlands största filmsajt. Alltsammans bäddar för ett perkele-bra år som kommer stärka vårt innehåll ytterligare. Nu söker vi efter fler skribenter och - här är ett scoop - vi arbetar i smyg på en helt ny version av MovieZine.se som är tänkt att lanseras under våren.
 
Ja, vad kan jag säga som inte redan är sagt? Än en gång ett stort tack till alla läsare som är med på den här fantastiska resan med oss, vi skulle naturligtvis inte vara här utan er, och vi ser fram emot ett minst lika fantastiskt 2024 mer er vid vår sida.
 

Tack som fan, och god fortsättning på det nya året!

| 2 januari 2024 21:30 |