Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 maj 2024 | 20:00

Nu på Netflix: "Familjen Bridgerton" är tillbaka - med en halv säsong

De fyra sista avsnitten av den tredje säsongen kommer att släppas hos Netflix den 13 juni.
Efter lite drygt två års väntan så är den nya säsongen av "Familjen Bridgerton" äntligen tillbaka. Nu fick vi ju visserligen en spinoff i form av "Familjen Bridgerton: Drottning Charlott" redan förra året, men det var ju helt ärligt inte riktigt samma grej.

Och om sanningen ska fram så var det ju ganska många som även tyckte att den andra säsongen hade slagit av lite väl på takten, efter den heta första säsongen där vi fick följa Regé-Jean Page och Phoebe Dynevor i huvudrollerna. Men med tanke på att serien är baserad på författaren Julia Quinns bokserie bestående av hela åtta böcker, så har det alltid varit tanken att låta varje ny säsongen spendera tid med några specifika debutanter i huvudrollerna (vilket är precis hur böckerna är skrivna också). 
 
Nicola Coughlan och Luke Newton som Penelope och Colin i "Familjen Bridgerton". 
 
Den tredje säsongen kommer att fokusera på relationen mellan Penelope Featherington (Nicola Coughlan) och Colin Bridgerton (Luke Newton). Där Nicola inför premiären av den nya säsongen har berättat att hon själv bett om vissa särskilt explicita nakenscener. Delvis för att möta kritiken hon tidigare fått av troll på sociala medier, som hånat hennes storlek. Men även för att som 80-åring kunna titta tillbaka på "hur jävla snygg hon var" i just den här serien.

I hennes avtal med Netflix har det däremot skrivits in att en alternativ klippning av serien ska levereras till hennes kristna föräldrar, som får njuta av dotterns skådespel helt utan nakenscener.
 
 
Rollistan för säsong tre inkluderar även bland andra Jonathan Bailey, Simone Ashley, Golda Rosheuvel, Luke Thompson och Adjoa Andoh.
 
De fyra första avsnitten ur den tredje säsongen av "Familjen Bridgerton" finns nu tillgängliga hos Netflix. Efter att vi fått ta del av de fyra sista avsnitten av säsongen så har Netflix dessutom redan givit grönt ljus för en fjärde säsong.
 

Läs också: Du har väl inte missat Apples ambitiösa utmanare till "Familjen Bridgerton"?

 
Kommer du att ge den nya säsongen en chans? Kommentera gärna nedan!
| 16 maj 2024 20:00 |